Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 06/06/2019
14:00 - 16:00

Plats
Stadsträdgården, Uppsala

Kategorier


Kom och fira nationaldagen och Eid- al fitr tillsammans i Stadsparken! 6 juni sammanfaller Sveriges nationaldag med Eid- al fitr som är den muslimska högtiden efter fastemånaden ramadan. Detta firar vi med fest i Stadsparken, Uppsala. Vi bjuder på mat, musik, dans och en massa roliga aktiviteter för barn, unga och vuxna. Det kommer bland annat bli dansuppträdande, ansiktsmålning och det kommer finnas möjlighet att spela kubb, badminton, volleyboll m.m. ALLA är välkomna och det kostar såklart ingenting att delta. Evenemanget är alkohol- och drogfritt.Kom och fira nationaldagen och Eid- al fitr tillsammans i Stadsparken!

6 juni sammanfaller Sveriges nationaldag med Eid- al fitr som är den muslimska högtiden efter fastemånaden ramadan. Detta firar vi med fest i Stadsparken, Uppsala.

Vi bjuder på mat, musik, dans och en massa roliga aktiviteter för barn, unga och vuxna. Det kommer bland annat bli dansuppträdande, ansiktsmålning och det kommer finnas möjlighet att spela kubb, badminton, volleyboll m.m. ALLA är välkomna och det kostar såklart ingenting att delta.

Evenemanget är alkohol- och drogfritt.

Arrg: SIU, Gottsunda biblioteket och Kulturpunkten